Tartós szőrtelenítés

On 2013-11-27 by Juhász Gergő

Itt a tél, a kivillanó részek takarásba kerülnek!

Itt a tél, a kivillanó részek takarásba kerülnek! Sok helyen voltél már, esetleg csalódtál a kezelésben? Miért mennél máshová, ha eredményes és tényleg tartós szőrtelenítést szeretnél? Gyere el Budapest szívében, az V. kerületben lévő Klemi Szépségkuckóba és éld át a minőségi szolgáltatás élményét!

A tartós szőrtelenítést  E-Light technológiával végezzük. A készülék két technológiát ötvöz, az IPL -t (IPL = intenzív villanófény) és RF-t (RF = rádiófrekvencia).  Az együttes használatából ered a hatékonyságnövekedés és több kezeléstípus. A gép az IPL és RF minden előnyét együttesen hordozza magába. A rádiófrekvencia elősegíti az optikai energia háromszor mélyebbre hatolását a bőrben, azaz az RF mellett kisebb IPL energia is elegendő adott eredmények eléréséhez. Ez csökkenti a lehetséges mellékhatásokat és kellemetlenségeket (bőrpír, csípő érzés stb.)

Az eljárás során fényimpulzusokat vetítünk a bőrre, amelyek behatolnak a felső bőrrétegbe, és a melanin, a szőr pigmentje segítségével a szőrtüszőbe jutnak. A melanin a fényenergiát hővé alakítja: a hőt a szőrgyökérbe vezeti, a hőhatás következtében elpusztul a szőrgyökér, így nem képződik új szőr.

Tartós szőrtelenítő kezelésről

Bőre védelme érdekében a kezelés során hűsítő kontaktgéllel kenjük be bőrét. A kezelési mód függ az egyén bőr- és szőrtípusától valamint a szőr növekedési ciklusától és a kezelendő terület jellegétől. A kezelés során csak azok a szőrtüszők sorvadnak el, amelyek éppen növekedési fázisban (anagénfázis) vannak. Szőrzetünk túlnyomó többsége nyugalmi állapotban van, csak kb. 20-30 százaléka található az anagénfázisban. Ebből adódóan 6-10 hetes szünetek beiktatása mellett több kezelésre is szükség van, hogy a szőr tartós eltávolítása garantálható legyen. A kezelés ideje a kezelendő testrésztől függően változik.

A beavatkozásokat követő utókezelés: Természetesen tanácsokkal látjuk el az otthoni bőrápolással kapcsolatban is.

További információk:
Tartós szőrtelenítés előtt…
Szőrtelenítő kezelés menete
Villanófényes szőrtelenítés (Wikipedia)

Comments are closed.