Sans Soucis Kozmetikumok

On 2013-07-22 by Juhász Gergő

A Cosmetique Sans Soucis Németország egyik legnagyobb magánkézben lévő kozmetikai vállalata mind a német, mind a nemzetközi piacon jelentős sikereket ért el az elmúlt évtizedekben. Termékkatalógusuk innen letölthető: Sans Soucis Termékismertető

10 érv a SANS SOUCIS mellett

1. A SANS SOUCIS a bőrápolás specialistája. Az egyik legnagyobb, magánszemély tulajdonában álló kozmetikai cég Németországban, 70 éve gyárt bőrápolási termékeket és több, mint 40 országban van jelen.

2. A SANS SOUCIS innovatív.

 • 1970-ben elsőként mutatta be a folyékony kollagént.
 • 1980-ban a világon először mutatta be az új hatóanyagot, a Repair-complexet.
 • 1986-ban piacra dobta a kétfázisú Deep Moist Depot terméket, és szabadalmaztatta egész Európában.
 • 1987-ben elkezdték a híres baden-badeni termálvizet használni kozmetikai termékeikben.
 • 2000 indították a Timechallenge Energizing Lift koncentrátumot gingko biloba kivonattal, amely már négy hét után 42 %-kal csökkentette a ráncokat.
 • 2003 piacra kerül az Essential Luxury termék, innovatív, aktív összetevőkkel, drágakővel (malachit) és Iris-isoflavone-nal.
 • 2004 Relaxolution család bevezetése: a legutolsó kutatások eredménye szerint hatékonyan felveszi a harcot a mimikai ráncok és szarkalábak ellen
 • 2007 a cégcsoport bemutatja a RENOVAGE terméket, forradalmian új, aktív összetevőkkel, amelyek megnövelik a bőrsejtek élettartamát

Sans Soucis - Termékek3. A SANS SOUCIS termékei kiemelkedő hatékonyságúak. A termékek jellemzői az odafigyelés, a természetes összetevők és a legmodernebb, tudományos technológia alkalmazása.

4. ÁR-ÉRTÉK arány. A megbízható minőség párosul a vendégek elégedettségével.

5. A SANS SOUCIS termékek tiszták. A termékeket tiszta, laboratóriumi környezetben állítják elő, melyek a piaci követelményeinek megfelelnek. A polcokon a termékek forgási sebessége a piacon nagyon magas, az utolsóként gyártott termékek a vásárlóink számára elérhetőek.

6. A SANS SOUCIS termékek címkéi mindenről informálnak. Áttekinthető feliratozással kerülnek dobozba, minden összetevőt feltüntetve. Minden egyes terméken megtalálhatók az INCI irányelvek szerinti megnevezések.

7. A SANS SOUCIS minden terméke bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden termék tesztelve lett bőrkompatibilitás és hatékonyság szempontjából, független intézetekben.

8. A SANS SOUCIS termékeket Németországban gyártják. Minden Baden-Baden-ből kerül ki a világba, egységes, magas minőségben. Mindenben megfelelnek a jó gyártási eljárásoknak (GMP=Good Manufacturing Practice)

9. A SANS SOUCIS tiszteli és védi a környezetet. A termékek csomagolása  újrahasznosítható anyagokból készül.

10. A SANS SOUCIS támogatja az állatvédelmet. A termékeket önkénteseken tesztelik, nem folytatnak állatkísérleteket, és a termékeket nem tesztelik állatokon.

 

Naturkosmetik

Sans Soucis - NaturkosmetikJojoba, argán, sárgabarack, gránátalma és napraforgó: a Sans Soucis először kombinálja a legértékesebb növényi összetevőket egy különleges termékcsaládban. A bio minősítéssel rendelkező készítmények a világ számos pontjáról származó növényi hatóanyagokon, és századokat átölelő népi hagyományokon és tudáson alapulnak – hogy eljuttassák otthonába a szépséget.

Egyre inkább a természetes bőrápoló termékek válnak a javuló emberi életminőség forrásává: Egészség és szépség – ezek a faktorok alkotják az egyik filozófiai alaptételét az emberiség globális túlélő stratégiájának is.

Ebből a megfontolásból fejlesztette ki a SANS SOUCIS ezt az egyedülálló, növényi összetevő-kombinációját. Az új, ellenőrzött és természetes kozmetikumok összetevői négy földrészről érkeznek – és egy eredeti kozmetikai know-how-val rendelkeznek. Tökéletes kombinációk a naturkozmetikumok feltörekvő piacán.

A Sans Soucis Naturkosmetik termékcsaládjának minden tagja  BDIH minősítéssel rendelkezik.

Egy igazi natúrkozmetikum alapanyagai és adalékanyagai egyaránt a természetből kell hogy származzanak. Az ellenőrzött natúrkozmetikum kifejezést használó előállítóknak még ennél is szigorúbb előírásokat kell teljesíteniük termékeik előállítása, a gyártás átláthatósága és ellenőrizhetősége, a vevők tájékoztatása terén.

A BDIH irányelveinek ismerete minden felhasználót segít abban, hogy pontosan tudja, mit nevezhetünk ellenőrzött natúrkozmetikumnak, tehát milyen minőséget és garanciát kap, aki ilyen kozmetikai terméket vásárol.

A Sans Soucis Naturkosmetik termékeinek mindegyike:

 • Parabénmentes
 • Ásványi olaj mentes
 • Szilikonmentes
 • Színezőanyag-mentes
 • Mentes az állati eredetű összetevőktől
 • BDIH (Német Ipari és Kereskedelmi Vállalkozások Szövetség) által minősített natúr készítmény
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt
 • Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz

Próbálja ki termékeiket nálunk!

Klemi Sans Soucis

Comments are closed.