Napraforgó

On 2013-10-01 by Juhász Gergő

táplálás

A szépség napos oldala – a napraforgó

Sans Soucis - Napraforgó táplálásA Sans Soucis Naturkosmetik gazdag krémcsaládja napraforgó olajjal és azték zsálya kivonattal növeli a bőr hidratáltságát, és regenerálja az igénybe vett, száraz bőrt. Támogatja a száraz bőr természetes regeneráló folyamatait, nyugtatja a bőrt, megelőzi a környezeti hatások okozta idő előtti bőröregedést, és csökkenti a szárazság okozta ráncokat. Megelőzi a kellemetlen bőrfeszülést, javítja a bőr nedvesség tartalmát, illetve megerősíti a bőr ellenálló képességét.

A két készítmény a Naturkosmetik termékek legzsírosabb tagjai. Tökéletes extra száraz és hámló bőr esetén alkalmazni, de a megfelelő olajak miatt alkalmas a korpás szeborreás bőr táplálására is.

A termékcsalád tagjai:

  • Tápláló nappali krém

Az alap olajakat olyan nagyszerű növényi összetevők egészítik ki, mint a bojtorján, a sárgabarack, a mangó és az édesmandula olaj. Nem egy könnyed nappali krém, de felkenve gyorsan szívódik a száraz, igénybe vett bőrbe. Vékony filmréteget képez, és véd a nap során a környezeti behatások ellen.

  • Tápláló éjszakai krém

A bojtorján, ligetszépe és oliva olajat is tartalmazó gazdag éjszakai krém ápolja és védi az igénybevett, elvékonyodott bőrt. Tökéletes az alipikus, vörösességre hajlamos bőr táplálására és megerősítésére. Az E-vitamin kondicionálja és fiatalítja a bőrt.

Comments are closed.