Miss Dundi és Dögös Szépségverseny 2013

On 2013-05-26 by Juhász Gergő

2013. május 25-én sikeresen lezajlott a 2013-as év Miss Dundi és Dögös Szépségversenye, melyet a Szigma Group rendezett meg, Budapest fölött a budavári Fortuna Mátyás Étterem hatalmas Rendezvénytermében. Amit mi is támogattunk arcmasszázzsal, tartós szőrtelenítésre szóló ajándékutalvánnyal is.

Molnár Anikó - Miss Dundi és Dögös Szépségverseny 2013

Molnár Anikó – Miss Dundi és Dögös Szépségverseny 2013

A zsűriben olyan szakértő szemek figyelték a lányok minden lépését, mint Szkiba Zsuzsanna zsűrielnök, a Cupcake & Pearld Plus Size divatblog írónője, Pákai Petra énekesnő, Molnár Anikó, ismert médiaszemélyiség, a Mondecaste modellügynökség képviselője Handl Judit, és Okonofua Titilayo, sikeres modell, a korábbi Miss Black Diamond királynője. A döntő gála műsorvezetője Csalami Csaba műsorvezető volt.
A lányok már kora délelőttől jelen voltak a helyszínen, és fáradhatatlanul tanulták a koreográfiát, hogy a verseny zökkenőmentes lefolyása érdekében.  Elsők között érkezett az AVON, akik sminkmesterüket adták a rendezvényhez, valamint a Holistic Med Egészségközpont munkatársai, akik segítettek, hogy a hölgyek a legjobb formában küzdhessenek meg a koronáért.
Idén két mezőny is ringbe szállt a koronákért, 30 alattiak és 30 fölöttiek kategóriában, tíz-tíz lány készült lázasan a megmérettetésre. Az első fordulóban a lányok a Papperi Molett Divatszalon ruháit viselték, Papp Erika tulajdonos segítségével, aki lelkesen öltöztette fel a lányokat, üzletének kínálatából. Jóval a verseny kezdete előtt érkezett a Nefelejcs Ruhaszalon és az Anna Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon, akik a lányok menyasszonyi és estélyi ruháit biztosították.

A verseny pontosan 17.00- kor kezdődött, és gördülékenyen zajlott. Előbb a 30 év alattiak, majd közvetlenül utánuk a 30 fölöttiek utcai ruhás fordulóit tekinthette meg a nagyérdemű. A lányok a Picassino Design egyedi ékszereit viselték, míg a menyasszonyi és estélyi ruhás körökben a Lana Ékszer kollekcióját. A szünetekben a Salsa Diabolica tánccsapata szórakoztatta a közönséget, majd az estélyi ruhás forduló előtt Tóth Fatima feltörekvő énekesnő. Az utolsó kör után a zsűri döntése alapján a 30 alattiak koronázására került elsőként sor.

A második udvarhölgy Bán Krisztina lett, aki egyes sorszámmal versenyzett, az első udvarhölgy a hetes számú Balogh Nikolett Xénia, míg az idei év Miss Dundi és Dögös Szépségkirálynője a tízes számú hölgy, Gaál Adrienn lett.
Rögtön ezután került sor a 30 év fölöttiek kategóriájának koronázása. A zsűri döntése alapján a második udvarhölgy az egyes számú hölgy, Chrtianská Perla-Gyöngyi lett, az első udvarhölgy a hetes számmal versenyző Homokiné Petrik Éva, a 30 év fölöttiek királynője pedig Debreceni Anita.

Az eredményhez szeretettel gratulál a Szigma Group és a Klemi Szépségkuckó csapata!

Miss Dundi és Dögös Szépségverseny

Miss Dundi és Dögös Szépségverseny 2013

Comments are closed.