Masszimi Masszázs

On 2013-07-19 by Juhász Gergő
Masszimi Masszázs Szalon

Masszimi Masszázs Szalon

 Nálunk lazulhat, pihenhet, relaxálhat és akár aludhat is! Míg mi speciális gyógymasszázst végzünk.

 Irodában dolgozik vagy gépjárműben ül? Esetleg egész nap a számítógép előtt végzi munkáját?
 Hetente több mint negyven órát töltünk el a munkahelyünkön. Ha Ön is sokat dolgozik számítógépen és stresszes a munkája, érzi, hogy feszültek az izmai, néha már fáj a nyaka, esetleg már a háta is. Akár komoly fájdalmakkal küzd, esetleg csak szeretne ellazulni egy fárasztó nap után: a gyógymasszázs segít – levesszük a hátáról a terheit, a feszültséget!

  A masszázs felhasználása igen sokrétű. Kedvező hatású olyan személyek számára, akik ülőmunkát végeznek. Alkalmazhatjuk egészséges embereknél frissítő célzattal, a testmozgás pótlására. Sportolóknál a sporttevékenység előkészítésére és fokozásra, valamint betegségek gyógyítására, megelőzésére.

Sportolóknál elősegíti a teljesítmény fokozását, az edzések, és versenyek után alkalmazott masszázs elősegíti és gyorsítja a fáradság megszüntetését. A kezelés csökkenti a sportsérüléseket, a testmozgás előtti masszázs formában tartja az izomzat rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget.

A masszázs ellazítja a fáradt izmokat, felfrissíti, energiával tölti fel a testet. A vitalitás megőrzésére, és fokozására, a sérülésekből adódó mozgásszervi problémák, becsípődések, kötöttségek, tartáshibák kezelésére is ajánlott.

Fokozódik a vér és nyirokkeringés, ezáltal a bőr is feszesebb, rugalmasabb lesz, a cellulitis is felszámolható.

A masszázsfogások eltávolítják a bőr felső rétegén lévő elszarusodott, elhalt hámsejteket. Ez a folyamat hozzájárul a bőrfelszín megtisztításához, regenerálásához.

Háromféle erősséggel masszírozunk: lágy, közepes és erős masszázs van. Az erősség függ a vendég testalkatától, és a masszázs stílustól. Relaxációs masszázs, lágy fogásokkal történik, a gyógymasszás túlnyomó részt erős fogásokat tartalmaz. Kizárólag tiszta, ép bőrfelület masszírozható.

A kezelés közben bármikor szólhat, bármelyik masszőrnek ha túl erős vagy túl gyenge a masszázsfogás! A masszőrt tájékoztatni kell a meglévő betegségeiről, panaszairól, ízületi és izomfájdalmairól ha vannak, a masszírozás megkezdése előtt.

A masszázstól jelentős egészség és közérzet javulás várható. Célszerű rendszeresen, betegségek megelőzésére és kezelésére használni.

 Honlap: www.masszimi.hu
 Bejelentkezés: 0620 514 8485
 Nyitva:  hétköznapokon 10 – 22 óra közt

Comments are closed.