JOJOBA

On 2013-10-01 by Juhász Gergő

nyugtatás

Sans Soucis - Jojoba hidratálásNyugtassa meg az érzékeny bőrt jojoba olajjal

A jojoba olajat az amerikai őslakosok úgy írják le, mint „folyékony aranyat”. Már a régi időkben is sebgyógyításra, bőrápolásra használták ezt az értékes olajat. Most mi is részesülhetünk a bennszülött törzsek ősi tudásának gyümölcséből.

A Sans Soucis ápoló családja érzékeny bőrre jojoba olajjal és kúszómagnólia kivonattal megerősíti a bőr védekező rendszerét, és visszaállítja természetes nedvesség egyensúlyát. Ápolja és védi az érzékeny bőrt, csökkenti a vörösességet és az irritációt. Gyulladáscsökkentő hatása révén védi a bőrt szélsőséges időjárási viszonyok között is.

Sans Soucis - Jojoba hidratálás A termékcsalád tagjai:

  • Hidratáló 24 órás krém

Édesgyökér, hialuronsav és shea vaj egészíti ki az értékes összetevők sorát. Reggel és este a megtisztított bőrre vigyük fel. Tökéletes folytatása a gránátalmás tisztítóknak.

  • Intenzív szérum érzékeny bőrre

Tökéletes bármilyen éjszakai vagy nappali krém alá vagy önmagában érzékeny, de zsíros, kombinált bőrre. Maszk alá is felvihetjük, illetve sminkalapként is kiváló, mert vizes, nem zsíros alapú szérum.

  • Hidratáló maszk

A maszk finoman nyugtatja és táplálja a bőrt. Ideális, fiatalabb, de érzékenyebb, problémás bőrre is, akár tisztítás utáni tápláló pakolásként vagy napégés esetén nyugtatásként (megelőzzük a kellemetlen hámlást és felülfertőződést). Az alap hatóanyagokon kívül shea vajat, aloe verát, hialuronsavat és édesgyökér kivonatot tartalmaz.

Comments are closed.