Gránátalma tisztítás

On 2013-10-01 by Juhász Gergő

Sans Soucis - Naturkosmetik - GránátalmaGRÁNÁTALMA tisztítás

Tisztítsd meg bőröd természetes gyengédséggel – a gránátalma erejével

Gránátalma – az olivával, a szőlővel, a fügével és a datolyával együtt – az egyik legelső, ember által termesztett növény az emberiség történelmében. Most ez, a Közép-Ázsiában őshonos növény vált a kutatók által ünnepelt „szupergyümölccsé”, melyet különböző vitalizáló és védő összetevőinek köszönhet. Gazdag C-vitaminban és polifenolokban, ezért az egyik legerősebb antioxidáns. Kellemes, édes illatával elvarázsol.

A Sans Soucis gránátalmás tisztítócsaládja gyengéden és alaposan szabadítja meg a bőrt a szennyeződésektől, visszaállítja hidratáltságát, és megfelelően készíti fel a bőrápolás következő szakaszára. Védi bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól, és kellő nedvességgel tölt fel. Tökéletesen felkészíti a bőrt a kezelés következő lépésére.

Sans Soucis - Naturkosmetik - GránátalmaA termékcsalád tagjai:

  • Tisztító tej

 Finoman szabadítja meg bőrünket a szennyeződéstől és a sminktől anélkül, hogy kiszárítaná azt. Megvéd a káros környezeti hatásoktól és szabadgyököktől. Normál és száraz bőrre.

  • Tisztító gél

 Gyengéden megtisztítja a zsíros, szennyezett bőrt a a sminktől. Gránátalma lemosó gél különösen ajánlott a tisztátalan, olajos és kombinált bőrre.

  • Nyugtató tonik

 Tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt. Különösen ajánlott száraz, érzékeny, és érett bőrre. Optimálisan felkészíti a bőrt a további bőrápolásra.

  • Peeling

 A kellemes peeling aloe vera kivonattal eltávolítja az elhalt hámsejteket, megújítja a bőrt azzal, hogy serkenti a  sejtosztódást. A bőr kisimul, és hatékonyabban szívja fel az ápoló készítményeket, amikkel a tisztítás után kezeljük a bőrünket. Minden bőrtípusra.

Comments are closed.