Extra ragyogás

On 2013-10-01 by Juhász Gergő

Feel the glow

Sans Soucis - Feel the Glow - RagyogásMég több ragyogásra vágyik?

 A gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően a SANS SOUCIS megalkotta a feszes és ragyogó bőr szinonimáját, ez a RAGYOGÁS. A lenyűgöző ápoló termékcsalád egy kényeztető anti-aging programot kínál a teljesség érzetével. 

 Az innovatív sárkánygyümölcs kivonat áll az egzotikus illat és a csodálatos hatás mögött. A sárkánygyümölcs a kaktuszok családjába tartozik. Egy kínai legenda szerint ezt a különleges növényt többezer évvel ezelőtt hozták létre tűzokádó sárkányok. Úgy tartják, egy csata alatt a sárkány egy tűzgolyó végében fújta ki a gyümölcsöt, ezért lett a halhatatlanság és a sárkány erejének szimbóluma.

 Minden termék:

BADEN-BADENI TERMÁLVÍZZEL KÉSZÜLT
PARABÉNMENTES
BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT
NEM TARTALMAZ ÁSVÁNYI ANYAGOT
NEM TARTALMAZ ÁLLATI EREDETŰ ANYAGOT (a Line Filler kivételével)
KIEMELKEDŐEN NAGY SZÁZALÉKBAN TARTALMAZ TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKET (a Line Filler kivételével)

 Sans Soucis - Feel the Glow - RagyogásA sárkánygyümölcs kivonat fiatalos csillogást ad a bőrnek és lelassítja az öregedés folyamatait. A szójaprotein visszaállítja a bőr egyensúlyát, növeli a nedvesség szintjét és serkenti a bőrfunkciókat. A bőr simább, feszesebb és sokkal rugalmasabb lesz, miközben a gyulladásos folyamatok is csökkennek. A shea vaj javítja a bőr vízmegkötő képességét, kisimítja, táplálja és nyugtatja. A squalane egy olyan növényi összetevő, amely kiemelkedően bőrkompatibilis, ezért extrán táplál és kisimít.

A termékcsalád tagjai:

  • Vitalizáló nappali krém 15-ös fényvédő faktorral
  • Vitalizáló éjszakai krém
  • Szemápoló
  • Line filler – viperakivonattal

Comments are closed.