Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked!

On 2013-09-02 by Juhász Gergő

A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. Számukra, nekik szerveznek Európában egyedülálló kiállítást és vásárt.

A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás 2013. szeptember 5. és 8. között új, komplex világot tár fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira sikeres válaszokat adhassanak és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, mely jár nekik.

A 4 napos rendezvény a Hungexpo területén egy 10.000 m2-es kiállítócsarnokban és az ehhez kapcsolódó szabad területeken rendezik meg, és folyamatosan eseményekkel és érdekes, különleges programokkal színesítik.

6 téma köré építették fel a Csupa Nőt, melyek a szervezők szerint a nők hétköznapjaiban kiemelt szerepet játszanak:

  1. Megújulás, szépségápolás
  2. Egészség
  3. Lakberendezés
  4. Gasztronómia
  5. Család, karrier
  6. Női lélek

A fenti témák mélyebb bemutatására létrehoztak 4 különálló élményszigetet, melyek saját színpaddal adott téma köré épülnek fel.

 

Sans Soucis

Sans Soucis Kozmetikumok

A színes rendezvényen természetesen a szépség is terítékre kerül, ahol találkozhat a baden-baden-i termálvizet és növényi hatóanyagokat tartalmazó SANS SOUCIS termékekkel!
A Sans Soucis magyarországi képviselete  várja Önt a Hungexpo 403C jelzésű standjukon, ahol személyre szabott tanácsadással szolgálnak, megismerheti és saját bőrén tapasztalhatja meg újdonságaikat, hogy bőre a legjobb ápolást kapja.
A készítmények a helyszínen és üzletünkben meg is vásárolhatók.

 

A Csupa Nő eseményről részleteket és program ajánlót itt talál: Csupa Nő

Comments are closed.