Bemutatkozás

Köszöntjük Önt,

Klemi Premium Silver 01  A jó megjelenésünkkel kifejezésre kerül a pozitív életfelfogásunk, magabiztosságunk.

Célunk, hogy vendégeinket segítsük a pozitív „énkép” elérésében és támogassuk törekvéseiket a boldogság, vitalitás  és egészség területén.

Budapesten, a belvárosban lévő Klemi Szépségkuckóban megtalálja, azt az összhangot mellyel egyesül a változás, kényelem, egészség és a boldogság.

 Változás mely életünk minden pillanatában velünk van. Nálunk megtapasztalhatja az IPL technológia által  biztosított változást. Munkatársunk az első találkozás alkalmával mindent elmagyaráz, ami a választott kezelésről tudnia kell. Azért, hogy jobban megismerjük az Ön bőrét, reakcióit kis felületen tesztelést végzünk. Ezt követően személyére, bőrtípusára meghatározzuk magát a kezelés módját. Folyamatosan tanácsokkal látjuk el, hogy a választott kezelés sikeres legyenKlemi Szépségkuckó - Szőrtelenítés.

Kényelem, ami jár Önnek.  Míg várakozik, hangulatos várónkban fogyasszon el egy finom kávét, ízletes teát. S mikor kényelembe helyezte magát a kezelő helységben, hunyja le szemét, adja át magát az lazító olajok illatának, mely belengi a Szépségkuckó zugait.

Egészségünk mindennek az alfája és ómegája. Szépészeti kezeléssel lelke is jobban érzi majd magát, ami kihat teste minden porcikájára. Egy zavaró, esetleg kellemetlen területen lévő bőrén jelentkező probléma megszüntetése kiegyensúlyozottabbá teszi Önt.

Boldogságra vágyunk, mert így lesz teljes életünk. Ez a cél, az idáig vezető út során, külsőnkön is kisebb változtatásokat végzünk el. Kozmetikai kezeléseink segítik Önt e cél elérésében.

 


Comments are closed.