Argan

On 2013-10-01 by Juhász Gergő

Sans Soucis - Argan fiatalításfiatalítás

ARGAN – Marokkó folyékony aranya

A Sans Soucis ARGAN termékcsaládja az egyik legősibb, legritkább és legértékesebb növényi olaj hatásaira alapszik. Az argánfa gyümölcséből nyerik, ami csak és kizárólag Észak-Afrika egy kicsi tartományában, a Szahara pereménél nő. Egy nagyon aprólékos, generációk óta szinte ugyanolyan technikával végzett folyamat eredményeként préselik ki a gazdag olajat, hogy – mint mindig – a legértékesebb bőrápolóvá váljon.

A Sans Soucis ránctalanító termékcsaládja ápolja a bőrt az argán olaj és az amaránt mag kivonat értékes összetevőivel és értékes hatóanyagokkal látja el azt. Kisimítja és megerősíti a bőrt, természetes védelmet biztosít az igénybe vett bőrnek, és javítja rugalmasságát. Emellett csökkenti a ráncokat és a bőröregedés jeleit.

 A termékcsalád tagjai:

  • ARGAN Ránctalanító nappali krém
Tápláló nappali krém, közepesen zsíros, kifejezetten igénybevett, érett bőrre. Az állagától függetlenül gyorsan felszívódik, táplálja az érzékeny bőrt is. Tökéletes minden évszakban, kellemes illata visszafogott, mégis a mindennapi finom illattal vonja be a bőrt.
  • ARGAN Ránctalanító éjszakai krém
Tökéletes kiegészítője bármelyik Sans Soucis nappali krémnek. Táplál és feltölt, reggelre a bőr megnyugszik és kisimul. Tökéletes társ stesszes, rohanó világunkban.
  • ARGAN Ránctalanító szemápoló
  • ARGAN Intenzív szérum
  • ARGAN Feszesítő maszk

Comments are closed.